voor bedrijven

ZOrg voor aandacht

Voor een onderneming kan een kaartje een mooi en waardevol moment van verbinding zijn, met je klanten of met eigen medewerkers. Bijvoorbeeld een ‘bedankt voor je bestelling’- kaartje of om iemand beterschap te wensen. Voor elke organisatie is wel een specifiek moment en kaartje te bedenken. 

Hoe kan ik helpen?

Het perfecte kaartje

Ben jij op zoek naar een manier om aandacht te geven aan een speciaal moment? Ik ontwerp  daarvoor het perfecte kaartje. Wil jij waardevolle en unieke contactmomenten met je medewerkers, collega’s, klanten of zakenrelaties creëren dan is een uniek ontworpen kaartje, passend bij de uitstraling van je bedrijf, een prachtige optie.

 

Wat kan ik voor je betekenen?

Een unieke blijk van waardering

Je wil ongetwijfeld aan je zakelijke relaties of medewerkers laten weten dat je hen waardeert. Deze waardering verbeeld ik met zorg en aandacht in mijn ontwerp. In samenspraak met jou maak ik een uniek ontwerp voor elke gelegeheid.

 

Uniek ontwerp

Geen gedoe met betrekking tot het drukwerk

In de enveloppen geleverd

Ik kan je volledig ontzorgen

Helemaal geen zorgen

Van ontwerp tot versturen

Na het maken van dat perfect bij jouw bedrijf passende kaartje, moeten al die kaartjes natuurlijk nog in de enveloppen worden gestopt, de postzegels geplakt, de adressen geprint en uiteindelijk verstuurd worden. Een tijdrovend klusje en jij hebt wel iets beters te doen. Ik neem je dit hele proces volledig uithanden indien gewenst. Niet alleen een prachtig uniek kaartje, maar ook helemaal ontzorgd! Benieuwd naar de mogelijkheden, bel of mail me! 

 

Ja dit wil ik!

Meer weten, of meteen aan de slag?Neem dan nu contact op!

voorwaarden

Een offerte wordt afgegeven op basis van wensen die kenbaar gemaakt worden via een kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden geldt een aanbetaling van 25% van de totaalsom. Er zijn standaard twee correctieronden, extra correctieronden worden per uur berekend met een uurtarief van €75,- (excl. btw).  Verzending als geheel pakket, zodat jij zelf kan versturen, is gratis, gewenste verzending naar externen wordt in de offerte opgenomen.

Ja, ik heb interesse

7 + 14 =