voor bedrijven

ZOrg voor aandacht

Voor een onderneming kan een kaartje een mooi en waardevol moment van verbinding zijn, met je klanten of met eigen medewerkers. Bijvoorbeeld een ‘bedankt voor je bestelling’- kaartje of om iemand beterschap te wensen. Voor elke organisatie is wel een specifiek moment en kaartje te bedenken. 

Hoe kan ik helpen?

Het perfecte kaartje

Ben jij op zoek naar een manier om aandacht te geven aan een speciaal moment? Ik ontwerp  daarvoor het perfecte kaartje. Wil jij waardevolle en unieke contactmomenten met je medewerkers, collega’s, klanten of zakenrelaties creëren dan is een uniek ontworpen kaartje, passend bij de uitstraling van je bedrijf, een prachtige optie.

 

KErstactie

Een unieke kerstwens

Je wil ongetwijfeld aan je zakelijke relaties of medewerkers laten weten dat je hen waardeert. Deze waardering verbeeld ik met zorg en aandacht in mijn ontwerp. In samenspraak met jou maak ik een uniek ontwerp voor de feestdagen.

Hiervoor heb ik een mooi aanbod. Beslis je voor 14 oktober 2022 dat jij zo’n unieke kerstwens wil geven, dan krijg je 10% korting op de totaal prijs. Ik heb plek voor vijf opdrachten dus wees er op tijd bij!

 

Uniek ontwerp

Geen gedoe met betrekking tot het drukwerk

In de enveloppen geleverd

Ik kan je volledig ontzorgen

Helemaal geen zorgen

Van ontwerp tot versturen

Na het maken van dat perfect bij jouw bedrijf passende kaartje, moeten al die kaartjes natuurlijk nog in de enveloppen worden gestopt, de postzegels geplakt, de adressen geprint en uiteindelijk verstuurd worden. Een tijdrovend klusje en jij hebt wel iets beters te doen. Ik neem je dit hele proces volledig uithanden indien gewenst. Niet alleen een prachtig uniek kaartje, maar ook helemaal ontzorgd! Benieuwd naar de mogelijkheden, bel of mail me! 

 

Je hebt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ja dit wil ik!

Meer weten, of meteen aan de slag?Neem dan nu contact op!

voorwaarden

Op de kerstactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tot 14 oktober 2022 is de korting van 10% op de totaalprijs geldig. Een offerte wordt afgegeven op basis van wensen die kenbaar gemaakt worden via een kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden geldt een aanbetaling van 25% van de totaalsom. Er zijn standaard twee correctieronden, extra correctieronden worden per uur berekend met een uurtarief van €75,- (excl. btw).  Verzending als geheel pakket, zodat jij zelf kan versturen, is gratis, gewenste verzending naar externen wordt in de offerte opgenomen.

Ja, ik heb interesse

14 + 10 =