Collectie

LIevebeesjes

 

Spellen

Memory

 Dit gave memoryspel is leuk voor jong en oud. Met herkenbare dieren is plaatjes kijken ook al een hele leuke activiteit. 

Het spel bestaat uit 24 dieren. De kaartjes zijn 50×50 mm dus perfect voor kleine handjes. Gemaakt van stevig karton kunnen zo ook een stootje hebben. Je kan er zelfs een (niet al te) vochtig doekje overheen halen. Zo kan je jarenlang genieten van dit mooie spel! 

Leuk om weg te geven, 

maar nog leuker om zelf te spelen!

 

24 op voorraad

Spel uitleg

Leg alle kaartjes met de plaatjes omlaag op tafel en schud ze goed door elkaar. Om de beurt mag je twee kaartjes omdraaien. Als de kaartjes hetzelfde zijn dan mag je de kaartjes pakken en ben je nog een keer aan de beurt. Als de kaartjes niet bij elkaar horen dan draai je de kaartjes weer om en is de andere speler aan de beurt. 

Het spel is afgelopen, als alle kaartjes gepakt zijn. Wie de meeste setjes heeft gevonden, is de winnaar. 

TIp voor jonge spelertjes

Ook voor jonge kinderen kan memory heel leuk zijn. Je kan bijvoorbeeld de plaatjes gebruiken om de dieren te benoemen en de geluiden na te doen.

Maak het simpel

Als ze iets ouder zijn kan je met drie of vier paren het spel spelen. Dit maakt het overzichtelijker voor ze en hoeven ze minder lang de aandacht erbij te houden.

Posters

Dierenposters

Wie wil er nou niet een toffe zebra op zijn kamer hebben hangen, of een coole giraf? Ben je bezig met het inrichten van de baby- of kinderkamer dan is een thema een leuk idee. Ga je voor een bos of jungle thema, dan heb ik een aantal mooie poster voor je. In zowel A4 als A5 verkrijgbaar. Wil je groter, gepersonaliseerd of iets heel anders neem dan even contact op.   

Geef elke kamer zijn eigen thema 

Hou je meer van de jungle of het bos?

 

kaarten

Dierenkaarten

Wil je niet alleen jezelf blij maken met een lief beesje. Je kan alle 24(!) beestjes versturen vanaf de site. Zo kan je altijd iemand verrassen met een kaartje. Of je kan deze leuke ansichtkaartjes inlijsten en cadeau geven aan een aanstaande mama of papa of jarige job. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen voor bijna iedere gelegenheid gebruikt worden!  

Sturen maar!

Aan wie stuur

jij er een?