Veel van jullie vragen zich af hoe mijn magische kaartjes tot stand komen, dus ik dacht dat het tijd was om jullie een exclusief kijkje achter de schermen te geven! 📸✉️

Stap 1: Jullie Verhaal Ontvangen 💌 Wanneer jullie contact met me opnemen, ontvang ik met liefde jullie unieke liefdesverhaal of het bijzondere moment dat jullie willen vieren. Dit is het hart van mijn creatieve proces! Ik ga met jullie persoonlijk in gesprek en samen zoeken we het unieke moment wat jullie kaartje helemaal eigen gaat maken. Het is dus altijd super persoonlijk.

Stap 2: Inspiratie en Ideevorming 🤔💡 Met jullie verhaal als mijn inspiratiebron begin ik met het vormgeven van ideeën. Ik laat me leiden door emoties, kleuren en de unieke elementen die jullie verhaal zo speciaal maken.

Stap 3: Handmatig Ontwerpen ✏️🎨 Hier komt het magische gedeelte! Ik neem mijn kwasten en waterverf om jullie ideeën tot leven te brengen. Elk ontwerp is met de hand gemaakt, aangepast aan jullie stijl en persoonlijkheid. Daarna digitaliseer ik de illustratie en behoud ik de rijke textuur en levendige kleuren. Van begin tot eind blijft jullie verhaal doordrongen van liefde en creativiteit.

Stap 4: Maatwerk en Details 🌈💕 Geen massaproductie hier! Ik werk nauw met jullie samen om ervoor te zorgen dat elk detail klopt. Kleuren, lettertypes, en extra toevoegingen worden aangepast zodat het perfect past bij jullie visie. Dit is het moment waarop jullie betrokkenheid echt tot bloei komt. Het moet jullie perfecte kaartje worden, daar ga ik voor.

Stap 5: Liefdevolle Afwerking 🌟💌 Als de laatste penseelstreek is gezet en alles naar wens is, gaat jullie kaartje naar de drukkerij. Elk exemplaar wordt met zorg vervaardigd, klaar om jullie bijzondere momenten te vieren! Natuurlijk samen met bijpassende enveloppen, stickers en wat als niet meer!

Stap 6: Levering en Magisch Moment 🚚💖 Het eindresultaat wordt met zorg verpakt en naar jullie verzonden. De magie begint wanneer jullie het kaartje openen en jullie eigen verhaal tot leven zien komen!

Ik hou van elk moment van dit proces en voel me vereerd om jullie verhalen te mogen vertellen. Dank jullie wel voor het delen van deze magische reis met mij! Mogen deze kaartjes jullie blijvende herinneringen brengen.🌹✨