Een kaartje zegt meer dan 1000 woorden

Kaartjes voor elke levensgebeurtenis

Of het nou om een geboortekaartje, een trouwkaart of een andere kaart gaat, ik ontwerp de kaarten helemaal naar jullie wensen. Zo hebben jullie een kaartje dat helemaal bij jullie past en speciaal is voor jullie moment.

Lopen jullie hoofden over van de ideeën of kunnen jullie het juist niet met elkaar eens worden? Ik kan jullie op weg helpen.

Ik kan nieuwe dingen tekenen, ideeën van Pinterest omzetten naar een unieke kaart of jullie eigen ontwerp drukklaar maken!

Neem contact met mij op en laat weten wat jullie graag zouden willen! Samen maken we er dan wat moois van zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan een onvergetelijk moment!

Portfolio

Wil je meer kaartjes bekijken?

Elke ontwerp is weer anders en wordt speciaal voor jullie gemaakt. Ik maak gebruik van verschillende technieken, waaronder aquarel en kalligrafie.

Prijsindicatie

Voor elk budget een passende oplossing

De prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen. Na het eerste gesprek of contact zal ik zo snel mogelijk een prijsindicatie geven. Ik maak dan een inschatting van hoeveel tijd het ontwerp kost, wat voor formaat jullie willen en eventuele extra’s. Een kaartje laten ontwerpen kan al vanaf €2,50 per stuk!

Altijd 1 gratis proefdruk

Meerdere correctieronden totdat het kaartje perfect is

Natuurlijk zoeken we bijpassende enveloppen bij jullie kaartje

De Lievebeesjes collectie!

Ik ben onwijs trots om een van mijn grootste en spannendste projecten ooit met jullie te delen. De Lievebeesjes-collectie. Een collectie met niet alleen kaartjes, maar ook een poster en een memoryspel.  Super spannend om te maken maar nog leuker om met jullie te delen!

Neem snel een kijkje in de webshop!

LIevebeesjes

wat houdt de collectie in?

Memoryspel

Een spel voor jong en oud! Kan jij de 24 dierensetjes bij elkaar vinden?

Dierenposter A4 & a5

Van acht van de dieren uit de collectie heb ik een poster op voorraad, de andere dieren zijn op aanvraag. Je kan ze als een setje op de kinderkamer hangen of geef ze als kraamcadeau.

Kaarten

Van alle dieren zijn er kaartjes te bestellen. Je kan een setje van vijf stuks bestellen, een set met jungle- of bosdieren of gewoon een los kaartje. Alle kaartjes komen met een bijpassende envelop.