Wij maken unieke kaartjes!
Of het nou om een geboortekaartje, een trouwkaart of een andere kaart gaat, wij ontwerpen de kaarten helemaal naar jullie wensen. Zo hebben jullie een kaartje dat helemaal bij jullie past en 
speciaal is voor jullie moment.

Neem contact met ons op en laat weten wat jullie graag zouden willen! Samen maken we er dan wat moois van zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan een onvergetelijk moment!

Bijzondere kerstkaarten voor een bijzonder jaar

Het is een gek jaar geweest, iedereen moet afstand houden. Mensen waarvan we houden zien we minder en kunnen we niet vastpakken. Om te laten weten dat je aan ze denkt kan je ze een kaartje sturen. 

Met deze kaartjes tover je bij iedereen een lach op het gezicht. Omdat we de liefde en vrolijkheid willen delen in deze donkere dagen kun je de geheel gratis downloadenVia de shop kun je de kaarten bestellen! 

Wij willen natuurlijk graag kaartjes blijven maken en zijn super blij met jullie download. Maar denk je nou ook jullie verdienen en kerstcadeau, dan kun je via de shop ook en donatie doen voor de kaarten. 

Unieke gebeurtenissen verdienen een uniek kaartje​

Elke ontwerp is weer anders en wordt speciaal voor jullie gemaakt. Wij maken gebruik van verschillende technieken, waaronder aquarel en kalligrafie.

Voorbeelden

Lopen jullie hoofden over van de ideeën of kunnen jullie het juist niet met elkaar eens worden, dan kunnen wij jullie op weg helpen. 

Wij kunnen onder andere nieuwe dingen tekenen, ideeën van Pinterest omzetten naar een unieke kaart of jullie eigen ontwerp drukklaar maken!

Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien. 

Prijsindicatie

De prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen.

Na het eerste gesprek of contact zullen wij zo snel mogelijk een prijsindicatie geven. Wij maken dan een inschatting van hoeveel tijd het ontwerp kost, wat voor formaat jullie willen en eventuele extra’s. Een kaartje laten ontwerpen kan al vanaf €2,50 per stuk!

Wie zijn wij?

Wij, Maaike en Mirjam, hebben elkaar leren kennen aan de kunstacademie en vele jaren later zijn wij nog steeds vriendinnen. Vriendinnen die vaker zeiden, “goh, daar moeten we iets samen mee gaan doen”. En nu hebben we eindelijk de stap gezet om met zijn tweeën kaarten te gaan ontwerpen! 

Wij vinden het onwijs leuk dat we jullie mogen helpen met het creëren van een unieke kaart voor een uniek moment! 

Maaike Goinga
Mirjam de Noord

Kennis Maken?

Wij willen graag kennis met jullie maken en alle vragen beantwoorden. 
Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen de mogelijkheden. 

kaartjesvan@studiogooi.nl 
06 49848684